Tuinhuizen

U bent hierDienstenTuinhuizen

Uw Tuinhuis op Maat

Een tuinhuis biedt eindeloze mogelijkheden om uw tuin te verrijken. Bij Van der Vinne Houtbouw ontwerpen en bouwen we tuinhuizen die volledig op maat gemaakt zijn, perfect afgestemd op uw tuin en budget.

Voordelen van een Houten Tuinhuis in Uw Tuin

Extra leefruimte: Een tuinhuis kan dienen als ontspanningsruimte, kantoor, atelier of hobbyruimte, waardoor u meer van uw tuin geniet.

Opslag voor tuinspullen: Ideaal voor het opbergen van tuinmeubels, gereedschap en andere benodigdheden die u droog en veilig wilt bewaren.

Verhoogde esthetische waarde: Een mooi ontworpen houten tuinhuis voegt stijl en karakter toe aan uw tuin, passend bij elke omgeving.

Duurzaam en milieuvriendelijk: Onze tuinhuizen worden gebouwd van hoogwaardige, duurzame houtsoorten, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een lange levensduur.

Tuinhuis met Overkapping: De Perfecte Combinatie

Een tuinhuis met overkapping biedt het beste van twee werelden. U creëert niet alleen extra binnenruimte, maar ook een beschutte buitenruimte waar u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.

Weerbestendige buitenruimte: Onder de overkapping kunt u comfortabel buiten zitten, zelfs bij regen of felle zon.

Uitbreiding van uw leefruimte: Het biedt een naadloze overgang tussen binnen en buiten, ideaal voor gezellige avonden, barbecueën of ontspannen met vrienden en familie.

Stijlvolle en praktische oplossing: Een tuinhuis met overkapping combineert functionaliteit en esthetiek, met een ontwerp dat uw tuin een luxueuze uitstraling geeft.

Tuinhuis op Maat

Bij Van der Vinne Houtbouwontwerpen we elk tuinhuis, al dan niet met overkapping, volledig op maat. Of u nu kiest voor een compact model of een ruim buitenverblijf, wij creëren een ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw tuin. Met onze expertise in houtbouw zorgen wij voor een duurzaam en aantrekkelijk eindresultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden van een maatwerk tuinhuis met of zonder overkapping!

Prijs is op aanvraag.

Voor vragen bel 0592-542371 of stuur ons een email

Heeft u zelf een idee of ontwerp, wij kunnen het voor u maken

Kom eens langs in onze showroom, de koffie staat klaar!